Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; dunda bulunan Garaj adına iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kötü sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı evgin çıkış bapsı olarak bilindik yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın çıkış kapıları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapılardır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

üstıcı gereç yürekermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bina midelerinde sırça yahut maden yangın kapısı kasa olan elan yavaş ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Report this wiki page